8. huhtikuuta 2014

Viikonlopun väkerryksiä

Viikonloppu vietettiin ystävien luona Raumalla. Pääsääntöisesti reissu oli pyhitetty rentoilulle ja mukavalle yhdessäololle. Chillaillessa ja rupatellessa virkkailin haalean vihreän pipon samaa ohjetta mukaillen, kun tätä harmaata kevät pipoa tehdessä. Edelleen vaiheilen virkkaisinko pipoon vielä samanlaisen lipan, kun harmaassa pipossa.




Olin suunnitellut tekeväni pipoon mustan tupsun, mutta sunnitelma muuttui, kun innostuin testaamaan tätä käsin kudottua huivia. Lankoja en ollut hankkinut valmiiksi, joten piipahdettiin Raumalla lankakauppaan. Yllättäen näin keväällä ei kovin paljon ole paksuja lankoja tyrkyllä. Päätin olla rohkea ja testata minkänäköinen huivi syntyisi kapeasta ontelukuteesta. Valkkasin 1kg harmaan ontelukudevyyhdin ja samalla päätin tehdä pipoon harmaan tupsun, jos vain huivi ottaisi onnistuakseen.



Huiviin laadittu video-ohje oli todella selkeä. Kertaalleen purin huivin, kun rupatellessa oli kahteen otteeseen syntynyt pieni virhe, mutta toisella yrittämällä syntyi omaa silmää miellyttävä lopputulos. Ja tosiaan tuosta 1kg vyyhdistä meni huiviin noin puolet, kun tein kaksinkertaisella kuteella. Piposta ja huivista tuli oikein soma pari!



2 kommenttia: