15. huhtikuuta 2014

Pullantuoksuinen koti



 Tykkään leipoa ja erityisesti kokeilla uusia reseptejä. Ei ole kuitenkaan pullan voittanutta "trendikästä" leipomusta. En moniin vuosiin leiponut pullaa tai ainakaan korvapuusteja, koska vertasin niitä aina äitini tekemiin maailman parhaisiin korvapuusteihin. Omani eivät maistuneet eivätkä ainakaan näyttäneet samalta vaikka kuinka yritin tehdä saman reseptin mukaisesti ja äidin ohjeita noudattaen.

Välillä maku oli kohdillaan, mutta pullia joutui syömään yksin pimeässä koska tekeleet ei edes etäisesti muistuttaneet korvapuusteja. Joskus ulkonäkö oli kohdillaan, mutta ne olisivat kelvanneet paremmin ikkunoiden kivittämiseen, kun kahvipöytään. Kyllähän sitä ihminen vähemmästäkin traumatisoituu!



Harjoittelun myötä olen kuitenkin päässyt jyvälle korvapuustien leipomisen saloista. Ja kehitellyt omia kikkoja, jotka auttavat onnistumaan.Nykyisin tykkäänkin että, ulkonäkö sekä maku on kohdillaan. Mutta edelleen äidin leipoma pulla on aina äidin leipoma <3

Yksinkertaisia keittiöpyyhkeitä olen tuunannut silittämällä niihin kuvia. Kuvat olen löytänyt Pinterestin kautta, josta löytyy tuhansittain vapaasti tulostettavissa olevia kuvia. Olen tulostanut kuvat mustesuihkutulostimella paperille, joka on tarkoitettu kuvien siirtämiseen kankaalle. Kuvat kestää hyvin pesua, joka nyt on aika olennainen juttu keittiöpyyhkeiden kanssa. Vink Vink...kuvilla saa hyvin peitettyä myös pyyhkeisiin tulleita tahroja, jotka ei lähde pesussa ;) 



2 kommenttia:

  1. no juuh, onhan kaikki vapaasti tulostettavissa kun tekee vain itselleen :) ja itselläni on samanlaatuinen pullanteko-ongelma. ymmärrän ongelman! :D tosin mua ei ihan hirmuisasti kauneusvirheet haittaa, harmittaa vaan uunista ulos ottaessa o:)

    VastaaPoista
  2. Ihan mitä vaan en printteilisi edes omaksi iloksi mutta totta tuokin :) luulen tosiaan, etten ole ainut joka painii tuon pullaprobleeman kanssa x)

    VastaaPoista