30. huhtikuuta 2014

Tähtityttö illallinen part 3

Täytynee heti alkuun varoittaa; Tämä postaus sisältää kuvia, jotka voivat olla haitallisia lapsille ja ennen kaikkea tosikoille. Kuvissa yhdistyy huono huumori ja mauttomat asut.

Joudun ehkä vähän valaisemaan myös tämän teema illallisen taustaa. M kertoi ensimmäisellä illallisella 80-vuotiasta mummosta, joka saa ihmiset nauramaan valokuvissa huutamalla "Kikkeliiii!". No jutut lähti ihan kaakkoon ja A sai vahingossa illallisen teemakseen kikkelin! Eli pöytälaatikossa valmiina olleet fancyt illallissuunnitelmat roskakoriin ja uudet suunnitelmat kehiin.

Heti alkuun A lupasi, että tarjoilee meille muutakin kun prinssinakkeja ja Cämpäriä ristissä. Etukäteen julkaistun menun lukeminen julkisella paikalla oli VIRHE! Räkänaurut yksin ja sinua katsotaan kuin hullua! A:n menu sisälsi alkuun Cock-tails&Cock-porn, alkupalaksi Sallad with cheesy balls, pääruoaksi Hot Se(a)men's pasta ja jälkkärinä Happy Ending (mitäs muutakaan!)

Päätimme, että koska illan ihana emäntä otti teeman mukisematta haltuun täytyy meidän vieraidenkin vetäistä ässä hihasta! Pilailupuodista teemaan sopivat asut ja mauttoman kokonaisuuden kruunaavat lorttoripset kehiin niin ilta on valmis alkamaan.

alkupala- Salad with cheesy balls
pääruoka- Hot Se(a)men's pasta
jälkiruoka- Happy Ending

Eipä ole hetkeen tullut naurettua yhtä paljon. Kiitos ihanat tytöt ja A:lle erityiskiitos maittavista ruoista ja kikkelikakusta! Ensi kerralla olisi allekirjoittaneen vuoro ottaa keittiö haltuun.Kääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti