13. maaliskuuta 2014

Kuormalavojen Plan B



Jotain olisi kiva touhuta ja väkertää yhdessä.Väkerryksiin, joiden lopputuloksesta ei ole mitään takeita ja varmuutta ei tee kuitenkaan mieli käyttää hirveästi rahaa. Naapuriin rakentuvan omakotitalon pihaan kertyneistä kuormalavakasoista se ajatus sitten lähti...

Kuormalavojen mallailua

Lupauduimme tarjoamaan uusien naapureiden muutamalla pihassa lojuneelle kuormalavalle uuden kodin. Naapureilla oli tarkotuksena laittaa osa lavoista polttopuuksi ja osa viedä kaatopaikalle. Lavoja oli PALJON, joten muutamasta lavasta luopuminen ei tuntunut tuottavan tuskaa. Kannatti rohjeta kysymään ja antaa itsestä näin " hyvä" ensivaikutelma naapuruston pummina.

Hetki meni lavakasoja tuijotellessa.Pienten päihkäilyjen jälkeen päädyttiin ns. divaanisohva ratkaisuun, joten saha sai töitä. Ylimääräisiksi jääneistä lavoista nikkaroimme sohvapöydän. Sahauksien ja pöydän nikkaroimisen jälkeen edelleen näytti siltä, että olemme varastoineet epämääräisen kuormalavakasan terassillemme. Päätimme, että pöytä tarvitsee renkaat ja koko kalusteryhmä maalia pintaan.

Valkaistu divaanisohva ja pöytä
Maalia valitessa pidimme mielessä, että pyrkimyksenä oli puuhailla pikku rahalla. Halvin ulkotilaan sopiva maali oli valkoinen aitamaali. Enpäs tiedä mikä tekee maalista aitamaalin tai miten se eroaa esim. talomaalista tai ulos soveltuvista kalustemaaleista. Hyvin toimi ja lavat sai uuden ilmeen.

Pehmusteeksi leikkelin vanhan patjan, johon ompelin päällisen mustasta kankaasta. Sohva sai ison kasan vanhoja tyynyjä koristeeksi ja selkänojan pehmikkeeksi. Tyynyt saivat yhtenäisen uuden ilmeen päällisten muodossa. Kankaat sekä patjaan että tyynyihin löytyi Ikeasta.

Black&White
Koko kuormalavoista sohva-projektiin upposi alle 50e rahaa ja mikä parasta syntyi ihana löhölinna pihalle, jossa voi nauttia kesästä ja suunnitella uusia projekteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti