26. toukokuuta 2014

Tähtityttö illalliset saavat jatkoa!

Tähtityttö illalliset on ollut mielettömän hauska tapa tavata säännöllisesti ystäviä hyvän ruoan merkeissä! Oli todella toimiva ratkaisu, että sovimme valmiin aikataulun heti kättelyssä, niin ei jäänyt homma roikkumaan tai illalliset unohtunut muiden muka kiireisempien asioiden vuoksi.

Kevät on ollut hauska ja illalliset sisältänyt roppakaupalla iloa, naurua ja onnistumisen kokemuksia, joten eihän tätä hommaa voinut tähän jättää! Joka illallisella olemme vahingossa ajatuneet keskusteluun siitä, miten hommaa pitäisi jatkaa. (kaikilla oli vahva fiilis, että tätä tulee jatkaa!) Viimeiselle illallisella heittelimme teemaehdotuksia turhia pohtimatta ja suoritimme virallisen arvonnan


Ei ole tätä porukkaa arpaonnella pilattu eli eipä haitannut, että oli lottokupongit jäänyt täyttämättä! Teemoiksi nousi ne pelätyimmät eli jokainen joutuu tekemään kunnon loikan pois omalta mukavuusalueelta. Syksyn illallisista tulee mielenkiintoisia!

 
 
 

Allekirjoittanut varasi heti joulukuun ja itsenäisyyspäivän tälle omalle ihanalle Suomi teemaiselle illalliselle. Vielä pitää pohtia järjestänkö hienostelu varjobileet linnanjuhlille vai lähdenkö hakemaan enemmän Kanariansaarten Suomihumppabaari meininkiä. Mitäs olette mieltä?

1 kommentti:

  1. Oon kyl niin kade, että en pääse mukaan! Tarjoaisin ruokamyrkytyksen tiputuksella! :D

    VastaaPoista