28. huhtikuuta 2015

Suviyön Toiveet- sukat

Tykästyin salaisen neuleystäväni lähettämään lankaan ja yllätys yllätys siitä(kin) langasta syntyi sukat. Puikot viuhu autossa mökkimatkalla ja kotona kirpun mentyä iltaisin nukkumaan. Kiirettä piti valmistumisen kanssa, koska halusin ne tänään ojentaa miehen isoäidille 88v. synttärilahjaksi.

Mallin sukkiin löysin Simpsukka-blogin mielettömän hyvästä sukkaohjeiden linkki listasta. Malliksi valikoitui Sari Suvannon Suviyön sukista Toiveet.

Ihana lanka ja ihana ohje. Ei  tosin välttämättä parhaat kaverukset, koska tuo lanka soveltuisi ehkä parhaiten ihan perussukkaan värityksensä vuoksi ja mallin pitsikuvio pääsisi parhaiten oikeuksiinsa, kun puikoilla olisi yksivärinen lanka.

Olivat kuitenkin mummukan mieleen ja osasi itse tehtyä lahjaa arvostaa. Luulenpa, että loppulangasta syntyy vielä varrettomat perussukat ja toiset Toiveet yksivärisestä langasta.





JyJu työ nro. 15
Aloitettu: 21.4 Valmistunut: 28.4
Lanka: Austermann Step 6
Langan menekki:




7 kommenttia:

  1. Kauniit sukat kaiken kaikkiaan!

    VastaaPoista
  2. Oletpas tehnyt kauniit sukat uudesta langasta :) ja niiiin kirkkaan väriset, omani on ollut käytössä jo vuosia ja värit on hieman erilaiset jo :D seuraavan paketin (ainakaan kaikista) langoista en usko sinun tekevän sukkia ;) t. Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin langasta kovasti. Maaliskuun sukat vielä jumittaa mutta eiköhän nekin tässä vielä valmistu :) jään jännityksellä odottamaan mitä olet keksinyt ja yllätänkö itsenikin tekemästä jotain muuta, kun sukkia x)

      Poista
    2. Tykkäsin langasta kovasti. Maaliskuun sukat vielä jumittaa mutta eiköhän nekin tässä vielä valmistu :) jään jännityksellä odottamaan mitä olet keksinyt ja yllätänkö itsenikin tekemästä jotain muuta, kun sukkia x)

      Poista
  3. Kauniit sukat ja ihanan väristä lankaa =)

    VastaaPoista
  4. Kauniiseen malliin olen langat suunnitellut, en tiedä miten malli ja värit sitten sulle sopii, kun nyt saisi sen ohjeen tulostettua ja paketin suunniteltua loppuun niin voisi viedä postiin :) olen nyt uudelleen jo flunssassakin, mutta nyt lääkkeiden avulla alkaa vihdoin helpottaa!

    VastaaPoista