17. maaliskuuta 2015

Raitalankaa ja valepalmikoita

Valmiiksi raidoitetut langat on ihanan näköisiä, joka kummasti houkuttaa niitä ostamaan. Tämäkin lanka tarttui mukaan vähän extrana, kun toiseen työhön tarvitsin lankoja Fiinaneuleesta. Joskus tosin käy, niin että lanka näyttää paremmalta kerällä, kun valmiissa työssä.

Regian sukkalangat on mukavia neuloa ja tuo Fresh Uni&Color lanka niin paksua, että sukka syntyy mukavan nopsasti. Regian kaverina käytin kantapäissä ja kärjissä Novitan 7-veljestä. Langat kohdillaan mutta kaiken muun kanssa sitten kompastelinkin enemmän ja vähemmän. Taisi olla ajatukset jossain ihan muualla. Sen verran paljon on tullut neulottua että kyllä tuollaiset sukat pitäisi syntyä melkeinpä sokkona.



Varsiin tein valepalmikkoa. Yhtä palmikkoa jatkoin myös jalkaterän päälle. Vasta toista sukkaa tehdessä tajusin tehneeni kokoajan palmikon mallikertaan yhden rivin liian vähän. Aikamoinen aivopieru! No en lähtenyt kuitenkaan purku hommiin. Vasta toisen sukan kohdalla huomasin myös valinneeni ns. väärän palmikon, jota jatkoin jalkaterän päälle. Olin valinnut reunimmaisen palmikon, joka tarkoitti sitä etten saanut sukista identisiä, kun toisen sukan palmikon vierestä jäi nurjat silmukat puuttumaan. Argh!

Ehkä täytyy ottaa nämä aivopieru-sukat mökille omaan käyttöön ja käyttää vaan hämärinä syysiltoina, ettei virheet häiritse tai antaa lahjaksi, jollekin tarpeeksi sokealle x) 

Jyju työ nro.13
Aloitettu: 7.2 Valmistunut: 25.2
Lanka: Regia Fresh Uni& Color
Langan menekki:97g

1 kommentti: