27. joulukuuta 2014

Sukka syksy

Blogi laahustaa pahemman kerran perässä valmistuneiden töiden suhteen. Töiden kuvaaminen ei ole inspiroinut ollenkaan samalla tapaa, kun uusien töiden aloittaminen. Mutta ehkä edes suurin osa päätyy tännekin vielä jälkijunassa.

Olen joka syksy/ talvi tehnyt töissä vähintään omahoidettavilleni villasukat. Tänä vuonna toiveita olisi nuorilta tullut enemmän, kun uskoin ehtiväni syksyn aikana neuloa. Rajasin siis, että otan "tilauksia" vastaan vaan oman osaston nuorilta. Ensimmäisiä "tilaajia" joiduin kesällä jo toppuuttelemaan, että alotan projektin vasta syksyllä.

Syyskuussa otin kuusi "tilausta" vastaan lupauksella, että sukat valmistuvat ennen joulua. Nuoret saivat itse valita värejä, lankoja ja malleja. Sukat sujahtivat suoraan puikoilta jalkoihin eli paljon ei ehtinyt tämä mamma sukkiaan valokuviin ikuistaa. Mutta ei sen väliä...se ilo ja kaunis kiitos, jonka nuorilta sain tallettuu kyllä moninkerroin paremmin sydämeen, kuin valokuviin.

Syksyllä töissä valmistui kahdet perussukat Isoveli-langasta, yhdet perussukat 7-veljestä langasta, yhdet valepalmikkosukat kirjavasta 7-veljestä langasta, yhdet "converse-sukat" Camouflage- langasta ja yhdet converse sukat MyBoshi/ Isoveli- langasta. Viimeiset olivat ainoat, joista ehdin napata nopeasti kuvan kännykällä ennen niiden käyttöönottoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti