24. marraskuuta 2014

tupsukranssi

Näin Käsityöelämää- blogissa aivan ihanan tupsuista tehdyn keinutuolin pehmusteen. Casa De San Pedrossa ei ole keinutuolia tai edes nojatuolia mutta tuo ihanan pehmoisen näköinen "viltti" innosti tupsuttelemaan kaikki harmaat ja valkoiset jämälangat pois lankalaatikosta kuljeksimasta. Täytynee esittää varoituksen sananen...tupsuja syntyy tv:tä katsellessa Novitan tupsukehikolla, kun itsestään eli vähän pidemmän leffan aikana niitä ehtii syntyä MONTA!

Hetki meni tuumaillessa mitä tekisin pussillisella tupsuja. Päätin kokeilla miltä tupsut näyttäisi kranssina. Pohjaksi ostin styrox kranssin, johon sidoin tupsut kiinni tiiviisti vieriviereen. Kovin olen tyytyväinen lopputulokseen, kun kovasti ei ollut odotuksia, kun idea lopputuloksestakin syntyi matkanvarrella. Näyttää nuo jämälangat tuossa muodossa paljon paremmalta, kun lankalaatikkoa täyttämässä. Vai mitä olette mieltä?




1 kommentti:

  1. Aivan ihana! :) Varoituksen sana, noita "miljoonaa tupsua" Novitan tupsukehikko ei ihan kestänyt, vaan viimeiset tehtiin niin, että kehikko oli teipattu kasaan vähän joka puolelta. Jos siis innostut enemmänkin tupsuja tekemään, kannattaa varata parikin kehikkoa. ;D

    VastaaPoista