Alkuvalmistelut ja pöydänkattamisen hoidin jo torstai-iltana niin perjantaina ei tullut hirveää hoppu. Yllätin itsenikin kyvystäni hoitaa homma niin suunnitelmallisesti, kun yleensä sorrun hoitamaan tälläisia fiilispohjalta, joka lähes aina tarkoittaa hoppua ja viime hetken paniikkia!
Lämmin ja aurinkoinen sää innosti myös kokeilemaan erilaisia drinkkejä. Drinkit valmistui aikalailla fiilispohjalta, kaupasta käteen tarttuneista aineksista. Teeman sopivan viinin valinnassa sain apua eräältä ystävältäni. Vaikka viinipullon outfit sopi hienosti menuuseen ja kattaukseen, niin silti tällä kertaa valintaa ei suoritettu vain hienon etiketin perusteella.
Alkupala sisälsi kanavartaita, itsetehtyjä sipulirenkaita ja Vietnamilaisia kevätkääryleitä. Näiden sormisyötävien kaveriksi tein kolmea erilaista kastiketta; makeaa chili-, hapanimeläsoija- ja pähkinäistä sataykastiketta. Orvokit napsin vaan väriksi ja koristeeksi, kun muuten annos olisi ollut niin väritön.
Fingerfood with hint of Asia |
Pääruoksi kokkailin Thaimaalaista Pad Thai wokkia. Olin tehnyt alkuvalmistelut jo aikaisemmin mutta wokkailun suoritin vasta alkupalan jälkeen varmistaakseni, että tyttöset saavat pääruoan lämpöisenä.
Pad Thai Wok |
Jälkiruoka oli aikamoinen sekamelska kaikkea värikästä. Jälkiruokalautaselta löytyi sitruunasorbettia, macaroneja ja marinoituja hedelmiä. Jälkiruoan kaveriksi tein hedelmäisen drinkin.
Sweet&Sour rainbow |
Ennen illan jatkamista kaupungilla piti toki ottaa perinteiset ryhmäkuvat ...poseeraaminen ei aina vaan ole niin helppoa :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti